Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag isär Inre kåpa på ett FLHX?

De yttre spackling blockerar vind. Den inre kåpan håller varvräknare, hastighetsmätare, radio, högtalare och tändning. Och kåporna på alla Harley-Davidson FLHs faller isär på samma sätt. Den inre kåpan på en FLHX är ansluten till formplåten fästet med stift, eller vad Harley kallar "dymlingar." Du bända bokstavligen komponenterna isär med händerna. Innan du kan göra det, måste du ta bort den yttre kåpan och vindrutan och lossa de elektriska komponenterna. De flesta, men inte alla, av de fästen du behöver ta bort är T-27 Torx-skruvar. Saker du behöver
Kasta matta
Torx uttag
Hylsnyckel
Socket förlängning
Open end skiftnycklar
Skruvmejslar
Matchbook täcker
Visa fler instruktioner
Yttre kåpa och lampor
1

Skydda finish på framsidan av motorcykeln genom att hänga en throw matta över framskärmen. Grenslar fender. Ta bort skruvarna i mitten, höger och vänster om den yttre kåpan strax under vindrutan med en Torx-fattning och en hylsnyckel.
2

Sätt en förlängning på sockeln, grenslar sätet och ta bort Torx-skruvar strax utanför och nedanför högtalarna.
3

Skjut styret rätt och använda samma nyckel, utbyggnad och uttag för att ta bort skruven strax nedanför vänstra kåpan locket. Skjut styret hela vägen till vänster och ta bort skruven under högra kåpan locket.
4

Skjut kåpan framåt tillräckligt långt för att nå anslutningen kabelstammen på baksidan av strålkastare montering. Lossa strålkastaren genom att klämma på sidorna av kontakten med fingrarna.
5

grenslar framskärmen igen och dra den främre kåpan med strålkastaren från motorcykeln. Ta vindrutan. Ställ de stora bitarna åt sidan.
6

Lossa främre körriktningsvisare och passerar kontakter lampa framifrån kabelnätet. Ta bort halvljus församling från de främre gafflar med samma socket, förlängning och skiftnyckel.
Inre kåpa
7

grenslar stolen igen och börja att ta bort tändningen genom vrida nyckeln kvar att "låsa upp" och vrida ratten hela vägen rätt till "tillgång".
8

Skjut en liten skruvmejsel under den vänstra sidan av ratten och tryck den lilla avtryckaren. Vrid nyckeln ytterligare 60 grader förgångna "unlock" och dra ratten rakt upp för att exponera switch stolpen och mutter.
9

Ta växeln muttern med en skiftnyckel. Avlägsna sockeln och kragen från switchen stolpen.
10

Dra kjolen ner och utanför den inre kåpan för att exponera mer av den främre ledningsnätet.
11

Lossa kopplingskabeln genom att helt lossa kopplingsmuttern kabeln justerare och kopplingen kabel skaderegleraren låsmutter med två open-end skiftnycklar.
12

Bänd låsringen på undersidan av kopplingen hävarmshuset löst med en liten skruvmejsel . Griparkopplingen pivottapp ut från toppen av kopplingshuset.
13

Skruva spaken kopplingshuset från vänster handtag med en Torx-fattning och hylsnyckel. Griparkopplingen fri från spakstället.
14

Koppla bort kopplingen kabeln från kopplingshandtaget och mata kabeln genom genomföringen på undersidan av den inre kåpan på framsidan av cykeln.

15

Mode en tändsticksask täcker in en kartong shim som är mellan 1/8 tum och 5/32 tum tjock. Placera mellanlägget mellan den främre bromshandtaget och bostäder för att skydda stoppljus switch.
16

Lossa höger handtag skruvarna brytarhus och främre huvudcylinder skruvar med Torx-fattning och en hylsnyckel. Ta brytarhuset och huvudcylindern.
17

Skjut gasreglaget utanför den högra änden av styret och ta bort de två vajrarna. Mata vajrarna genom genomföringen på undersidan av den inre kåpan på framsidan av cykeln.
18

Koppla cigarettändaren från ledningsnätet. Grenslar fender igen och lossa skruvarna högtalaradapter på båda sidor av cykeln med en Torx-fattning och hylsnyckel.
19

Ta bort högtalaren adaptrar. Koppla voltmetern och bränslemätaren framifrån ledningsnätet.
20

Dra det nedre inre kåpan utanför montering tapparna på gaffeln fästet. Dra kåpan fäste utanför montering tapparna på gaffeln fästet.
21

Lyft kåpan fäste och inre kåpan tillsammans för att rensa gaffel fästet. Dra det inre spackling och spackling konsol isär och ta bort den inre kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75355.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.