Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Syftet med en Transmission Modulator

Syftet med en överföring modulator är att avgöra när en överföring skift skulle inträffa . Den informerar också överföringen av den typ av last som ställs på den . Trycket regleras av transmissionen modulator också, så att överföringen skall fungera smidigt . Problem
p Det finns flera problem som kan uppstå med en transmission modulator , varav de flesta sker naturligt över en tidsperiod . Modulatorn s membranet är föremål för brytning , och läckor förekommer också . Dessa typer av problem i en modulator orsak driva frågor och kan även orsaka att transmissionen misslyckas helt .
Inspektera

Ofta är det första du kommer att vilja inspektera är ledningen som leder till transmissionen modulatorn. Om transmissionsolja är synlig när du kopplar linjen , indikerar detta en läckande membran . Modulatorn kan också kontrolleras för läckor direkt med en handhållen vakuumpump .
Ta

En överföring modulator kan tas bort från transmissionen så det kan vara ersätts. Innan du drar modulatorn från sin bostad , kommer den bulten och klämma måste untightened först . Eftersom kopplingsstift kan falla när modulatorn dras ut , bör särskild försiktighet iakttas för att undvika att förlora det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75367.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.