Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ersätt R134 i en Buick

R134 köldmedium ersatte den gamla R12 Freon som ett miljövänligt alternativ för att driva bilar luftkonditioneringssystem i slutet av 1990. Medan ersätta R134 är inte en nödvändig operation, kan du behöva evakuera och ladda AC-systemet i syfte att utföra en läcka reparera eller byta ut den felaktiga komponenten. Det finns särskilda servicemaskiner särskilt utformade för att fungera med R134 luftkonditioneringssystem, som inte är lätt tillgänglig för den allmänna befolkningen. Med detta i åtanke, är det bäst att lämna denna reparation till en auktoriserad fackman. Saker du behöver
R134 AC tjänsten maskin
Visa fler instruktioner
1

Öppna Buicks huven och lokalisera AC tjänsten port lock, en röd och en blå (vanligen ), som ligger på silver AC fördelningsledningar och silver mottagaren /torktumlare tank. Ta bort locken för hand för att exponera AC tjänstportar.
2

Fäst de färgkoordinerade AC tjänsten slangar från AC tjänsten maskinen till AC tjänsten portarna. Dra åt tjänsten slangarna på portarna för hand.
3

Evakuera Buicks AC-system med AC tjänsten maskinen efter maskinens specifika bruksanvisning. Detta förfarande kommer att variera från år till år, märke och modell av din AC maskin, men det innebär normalt att ställa in omkopplare eller rattar till evakueringen inställningen.
4

Vakuumtest Buick s AC-system med AC Tjänsten maskin efter maskinens bruksanvisning för att se det inte finns några läckor.
5

Ladda Buicks AC-system med AC tjänsten maskinen efter maskinens specifika bruksanvisning. Koppla bort tjänsten slangarna. Sätt tillbaka locken Serviceport och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75376.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.