Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tundra Verktyg

Toyota Tundra är den största av företagets lastbil linje. Så, när du gör reparationer eller förbättringar, är det bra att använda rätt verktyg och utrustning för att hålla fordonet i toppform. Oavsett om det är skiftnycklar för att tuffa jobb eller en scanner för att kontrollera systemets dator, det finns en mängd olika verktyg för att få jobbet gjort. Body Repair Kit

Tundra utnyttjar en kropp-reparationssats som används för reparation av plåt på plana och krökta ytor. Varje uppsättning innehåller en pick och avsluta hammare, krympande hammare, och rakt avslutat hammare. Satsen levereras i en förvaringsväska och bär en garanti livstid ersättare.
Bildekaler Lift

En stötfångare lift används med en domkraft för att lyfta på baksidan av en Tundra. Den lyftkapacitet är 3000 pounds, höja Tundra stötfångare upp till två inches. Stötfångaren hissen används med en hi-domkraft. Målet av stötfångaren hissen är att höja stötfångaren för att ge extra skydd för Tundra kroppen.
Wrench Set

Tundra skiftnyckel som används för allt från att byta raster till oljebyte och filter för att dra åt lösa delar. Den 22-delars skiftnyckel som är tillverkad av polish kromstål och har en plast rack för lagring. Funktioner inkluderar en garanti livstid ersättare och standard och metriska storlekar, standard storlek varierar från 1/4-tums till 7/8-inch storlekar. Metriska skiftnycklar varierar från 9 mm till 19 mm storlek. Addera PocketScan Plus

PocketScan Plus är en dator diagnostiskt scanner för Tundra och liknande lastbilar. Skannern visar OBD II nummer definitioner. De OBD II koder genereras genom färddator diagnostik. Skannern rensar koderna efter att identifiera problemet. Skannern har bilens chassinumret ID och frysa uppgifter ram. En OBD II kabel medföljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75383.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.