Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så monterar du ett Twin Cam på en Evo Hard Tail

Innan du monterar en Twin Cam motor på en Evoluation (Evo) hård svans, måste du ta hänsyn till de två typerna av Twin Cam motorer. Twin Cam 88B är balanserad, och även om det är teoretiskt möjligt att ändra en Evo ram för att rymma en Twin Cam 88B, är det förmodligen inte värt besväret. Twin Cam 88A är inte balanserat och det är möjligt att montera denna motor i en Evolution ram. Det är irrelevant huruvida ramen är en bolt-on hård svans, svets-on hård svans, Softail eller swingarm ram. Zodiac Performance Products och Vulcan Engineering både sälja Motor Mount adapterplattor som är avsedda att underlätta installationen av en Twin Cam 88A i en Evo ram. Saker du behöver
Twin Cam i Evo ram motor mount adapter kit
Hylsnyckel
Hex uttag
Vinkelslip
Mekaniker syl
Allen uttag
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Bolt Zodiac adapterplattan på bakre motorfästet med en insex och hylsnyckel. Grind ramfästet jäms med framsidan av adapterplattan om någon del av de bakre skjuter motorlagret framför adapterplattan med användning av en vinkelslip.
2

Bolt adapterplattan till motorn med en insex och hylsnyckel. Markera 3/8-tums bred gjuten kil som är synlig genom den högra sidan adapterplatta fönster med en mekaniker "syl. Addera 3

unbolt adapterplattan från motorn. Slipa det markerade området i kilen jäms med motorn fallet gjutning skapa käppar avslut.
4

Place, men inte bult, adapterplattan på baksidan motorfästet. Passa in de två pluggarna som medföljer adapterplattan i motorns nedre fläns.
5

Skjut motorn i ramen. Lyft baksidan av motorn på adapterplattan.
6

Bolt adapterplattan till motorn med 3/8 med 2-tums insexskruvar och brickor medföljer adapterplatta med en insexnyckel uttag och hylsnyckel.
7

Bolt adapterplattan till den bakre motorfästet med 3/8 av en 3/4-tums insexskruvar och brickor medföljer adaptern med en Allen socket och hylsnyckel .
8

Skruva åt den bakre motorfästet och muttrar till 38 foot-pounds av vridmoment med en Allen socket och momentnyckel efter installation av lager, främre motorfästet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75387.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.