Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en Två inlägg Lyft

En två post hiss kan ge avslut krävs för att slutföra bilreparationer uppgifter som inte kan uppnås med en vanlig domkraft. Denna typ av hiss ger total åtkomst till bilens underrede, vilket gör allmänna arbetsuppgifter bilverkstäder såsom oljebyte eller installera ett avgassystem mycket lättare att slutföra. Att veta hur man korrekt använder en två post hiss är viktigt både ur ett operativt och säkerhetssynpunkt. Utan ordentlig instruktion om hur du använder hissen, kan operatören enkelt skadas. Instruktioner
1

Kontrollera svängarmarna flyttas bakåt och ur vägen. Flytta fordonet till serviceplatsen och parkera den i mellan de två tjänster som utgör hissen.
2

Leta bilens lyftpunkter under. Sväng armarna under fordonet och placera kuddar under lyftpunkterna. Konsultera instruktionsboken för din bil om du inte vet var lyftpunkterna är. Kontrollera skruvarnas kuddar att försäkra svängarmarna få kontakt med lyftpunkterna samtidigt. Addera 3

Lokalisera och tryck på knappen på maskinen för att höja fordonet tills däcken är 6 inches ovanför marken. Flytta till den bakre delen av fordonet och tryck den bakre stötfångaren upp och ner. Om fordonet studsar på kuddar eller på annat sätt känner sig instabil, lägre fordonet till marken och placera elektroderna som behövs.
4

Tryck på knappen på maskinen en gång till för att höja fordonet till önskad höjd. Sänk tills det vilar på spärren.
5

Sänk fordonet ur hissen genom att höja det en halv tum att befria den från säkerhetslås. Dra kabeln utsläpp och hålla fast vid den sänka handtaget. Fordonet kommer sakta ned till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75422.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.