Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Heater Removal i en Subaru Legacy

Subaru Legacy är en medelstor sedan som Subaru har tillverkat sedan 1989. Värmeenheten i en bil är en liten radiator som innehåller het kylvätska från motorn. Den kylvätska cirkulerar genom värmaren när värmaren är påslagen, värmer insidan av bilen. Proceduren för att ta bort värmaren i en Subaru Legacy är i allmänhet samma för alla modeller som gjorts sedan 1998. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Behållare för kylvätska
Shop trasa
Trim remover
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln kabel med en hylsnyckel för att förhindra att motorn startar. Vänta 10 minuter för airbagsystemet att avaktivera innan du fortsätter med värmaren borttagningen.
2

Placera en ren behållare under kylaren avloppet och öppna avtappningspluggen med en hylsnyckel. Tappa ur kylvätskan ur kylaren i behållaren, och lagra det för senare användning. Lossa slangarna från värmaren under mitten av instrumentbrädan och koppla de öppna ändarna av slangarna med en ren butik trasa.
3

bort radion från mittkonsolen. Lossa fästskruvarna på mittkonsolen med en hylsnyckel och ta bort mittkonsolen. Lossa locken från de bultar på instrumentpanelen med en trim remover och ta bort bultar.
4

Lossa klädseln från den nedre delen av pelaren i mitten av instrumentbrädan med en trim remover. Ta bort skydden för instrumentpanelen på både förar-och passagerarsidan. Koppla loss kabeln från huven frigöringsspaken. Koppla den elektriska kablaget under instrumentbrädan.
5

loss kombiinstrumentet och handskfack från fordonet. Ta bort kablarna för ventilation och den elektriska kontakten från värmaren. Koppla ur vakuum linje från huset för fläktmotorn, och lossa feeder kabeln från antennen.
6

Koppla den elektriska ledningsnätet från säkringsdosan. Lossa locken från den nedre rattstången, och koppla bort fästbultarna från rattstången med en hylsnyckel. Låt rattstången att hänga fritt.
7

Demontera fästbultarna för instrumentpanelen, och lossa instrumentpanelen från fordonet. Koppla bort styrkablarna från värmaren, och lossa den elektriska ledningsnätet från fläktmotorn. Demontera luftkanalen mellan fläktmotorn och värmaren. Lyft aggregatet upp och dra ut den för att ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75457.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.