Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en 1999 Acura RL Mirror

Den Acura RL är en full-size lyxbil som har varit i produktion sedan 1996, med den första generationen inklusive årsmodeller 1996 till 2004. Effekt sidospeglar är en standardfunktion på Acura RL, och förfarandet för att ta bort dem är densamma för båda speglarna. Den vanligaste orsaken till att ta bort en av dessa enheter är att byta ut en trasig spegel. Den primära delen av detta förfarande är att ta bort den inre dörrpanelen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Trim remover
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att förhindra en kortslutning eller elektriska stötar under förfarandet. Lossa delta luckan för spegeln fästet från dörrpanelen och ta bort skruven under locket.
2

Pop ut locken som täcker skruvarna på armstödet med en trim remover och ta bort skruvar från armstödet med en hylsnyckel. Lossa armstödet från dörren.
3

Lossa fästskruven för omslaget omger det inre dörrhandtaget med en hylsnyckel. Ta loss locket från dörrhandtaget. Sätt en dörr verktyg handtag borttagning mellan handtaget och dörrpanelen. Tryck verktyget mot fjäderklämman att frigöra handtaget från dörrpanelen.
4

Bänd loss panelen plastinlägg från dörren med ett trim borttagningsverktyg. Lyft upp panelen att lösgöra dess läpp från toppen av dörren, genom att försiktigt upp och ner rörelse om det behövs. Koppla bort alla elektriska ledningar bakom dörrpanelen, och ta bort panelen från dörren.
5

Kläm ihop kontakterna att lossa kabelstammen från utsidan spegelanordningen. Koppla bort de tre skruvarna från spegelaggregatet med en hylsnyckel och ta bort spegeln från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75459.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.