Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en A /C Compresser

Den tredje fordon Ford Motor Company producerade var en lastbil. Av 1917 Ford var konsekvent producera Model T en-tons lastbil för den amerikanska fordonsindustrin konsumenten. Ford började tillverka F-serien truck 1948, som erbjuder konsumenter flera motor och konfigurationer chassi. Idag har innovationer såsom bränsleinsprutning, elektriska fönsterhissar och luftkonditionering hålls F-Series Fords högsta plattform säljande lastbil. Byta A /C kompressor kan utföras med vanliga verktyg och måttlig bilreparationer kunskap. Saker du behöver
skruvnyckel som
Pry-bar
Hylsnyckel
uttag
köldmedelsolja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
A /C Kompressor Borttagning
1

Koppla bort kabeln från den negativa polen på fordonets batteri.
2

Lokalisera A /C kompressor på framsidan till höger på motorblocket.
3

Lokalisera de två köldmedieledningarna anslutna till baksidan av kompressorn, och ta bort dem med hjälp av en öppen nyckel. Installera ett tak för varje linje omedelbart för att förhindra kylmedel från att fly. Kylmedelsledningen mössor är tillgängliga från de flesta bildelar leverans butiker. Kasta de två gummi "O" ringar.
4

frigöra spänningen från tillbehöret drivrem med en pry-bar och dra bältet av kompressorn remskiva.
5 < p> Ta bort de sex skruvarna som fäster kompressorn till kompressorn konsolen med en hylsnyckel och en hylsa, och ta bort kompressorn.
A /C kompressorinstallation
6

Lägg köldmedelsolja in i tjänsten portarna på nya A /C kompressor.
7

Montera kompressorn till kompressorn fäste genom att trä sex kompressorn behåller bultar för hand. Dra åt bultarna med en momentnyckel och uttag till tillverkarens rekommenderade vridmoment nivå.
8

Ansök köldmedelsolja på de två nya gummi "O" ringar som medföljer den nya A /C kompressor. Montera de två nya "O" ringar på båda köldmedierör.
9

fast de två köldmedierör till kompressorn, en i taget, genom att ta bort locken på linjerna och trär köldmedieledningen montering in i kompressorn för hand. Dra åt varje linje tills kopplingen är helt insatt i kompressorn med hjälp av en skiftnyckel.
10

Installera tillbehöret drivremmen på kompressorns remskiva.
11

Anslut den negativa kabeln till fordonets batteri.
12

Starta motorn och vrid luftkonditioneringen till "maximal cool" och fläkten till "hög". Kontrollera att luftkonditioneringen kyla, och tillsätt kylmedium vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75476.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.