Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en buckla utan att använda Putty

"Paintless Dent Repair," flitigt av nya bilhandlare för att piffa upp sin begagnad bil inventering, använder inget kitt och bevarar den ursprungliga lacken. Det kostar också mindre än traditionella body shop arbete och kan avslutas snabbare. Moderna metalliska billacker stämmer sällan exakt, eftersom även om mixen är identisk med originalet, är reparationen inte - och det påverkar färgen skuggan. PDR undviker helt det problemet. Det kan vara en mycket känslig procedur, men. Om det görs snabbt eller slarvigt kan det resultera i nya bucklor och dings. Saker du behöver
metallstänger
Gummi tips eller suddgummin
Heavy trasa eller handduk
Flathead hammare
skyddshandskar
Visa fler instruktioner
1

Rengör bucklig området noggrant och helt och låt den torka.
2

Placera dig så att du kan arbeta med dina händer och verktyg från baksidan av plåten som har buckla medan tittar på framsidan. Du kanske måste ta bort några paneler för att få åtkomst. Låt panelen för reparation på fordonet. Den skenande och inramning av en panel medan det är på bilen har en styvhet som håller dig från att knacka panelen över och orsakar en ny buckla.
3

Cover ena änden av metallstång du kommer att använda med en gummipropp eller enkla, platta suddgummi. Placera en handduk över baksidan av buckla. Försök att försiktigt trycka buckla ut med metallstång. Använd hammaren för att knacka försiktigt mot stången om att skjuta inte ger tillräcklig kraft för att jämna ut buckla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75487.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.