Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Sätt att undvika Bilreparationer oärlighet

Om bilen drabbas av en uppdelning, kanske rusar ha det bogseras till närmaste auto verkstad i staden inte vara det klokaste att göra. Medan de flesta auto butiker är ärliga med sina priser och tjänster, det finns några där ute som inte kommer att tveka att slå blå dunster i ögonen på en intet ont anande person som vet mycket lite om bilar. Om du inte är försiktig, kan du finna dig att betala för saker som aldrig bröts eller betala högre priser än vad som normalt skulle tas ut. Det är därför som bilägare kan dra nytta av att ha information om olika sätt att undvika bilreparationer rip-offs. Sök Butiker

Sök efter en ansedd auto verkstad istället för att lämna din bil med den första butiken du stöter på. Det finns flera saker att titta efter när man försöker avgöra om du har hittat en pålitlig bilverkstad. Ett gott tecken för en affär är när de är godkända av AAA eller samarbetar med topp namn tillverkarna. Den bilverkstad sig bör vara i gott skick och du ska få se lokalerna på begäran. Du bör också se till att alla deras arbete kommer att backas upp av en garanti.
Skriftligen begära

begära bilverkstad att sätta allt i att skriva för dig innan dem börjar några faktiska reparationer på fordonet. Du inte bara vill veta vad som exakt kommer att utföras på bilen men även det exakta priset. Det kan vara knepigt med vissa auto butiker eftersom de kan hävda att något oförutsett skulle inträffa som kan behöva fixeras utanför vad som kan sättas i skrift. Den goda nyheten är att de flesta butiker inte borde göra detta argument på det faktum att reparationer är ofta rutinmässigt gör dem kunna ha priser som anges i förväg. Kom bara ihåg att betona att allt ingår i skrift. Om olja behöver tillsättas efter en reparation och det finns en avgift i samband med det, så se till att den är satt i skrift också så du inte kommer att ha några oväntade avgifter läggs till senare.
Seek Second Opinion

Besök annan bilverkstad för att få ett andra utlåtande särskilt om du känner att den första butiken noterade priser som du tycker är tveksamt. Var noga med att undvika att nämna något som kan påverka vad de säger bland annat priser eller reparationer som den första butiken diskuteras med dig. Helt enkelt ta bilen till dem, förklara de symptom som bilen visar och se vad de säger. Om mekanikern hittar samma problem som den andra butiken, men för ett mycket lägre pris, så du kanske har precis undvikit en bilreparationer rip-off. Gör din hemläxa Addera
< p> Lär dig några av grunderna om din bil så att du kan låta mekaniker vet vad du bör kontrollera innan de snabbt antar och föreslå onödiga kostnader. Ett exempel är genom att få mekaniker att kolla efter lösa ledningar i en generator innan du antar att det är defekt och ersätta den rätt av. Ett annat exempel är att ha dina batteripolerna rengörs och åtdragna innan du låter affär att sälja dig ett nytt batteri direkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75522.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.