Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får Oxidation Av Chrome

Oxidation på Chrome finns ofta på chrome fälgar på bilar. Oxidation leder till rost på krom. Oavsett hur bra din krom är, kommer det rostar så småningom över tiden. Det är möjligt att få oxidationen av krom och återställa det ursprungliga utseendet. Det finns några detaljerade steg som ingår i att hjälpa till att återställa krom på dina fälgar, och med ett fåtal material, kan du få de gamla fälgar ser helt nya på nolltid. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Diskmedel
ren trasa
Vinäger
Aluminiumfolie
fin kvalitet stålull
Hushållens Tandborste Cleaner Review

Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med vatten och diskmedel. Blanda ihop och doppa en ren trasa i hinken. Rengör krom med trasan. Sprid ut trasan över krom i en cirkulär rörelse och täcker hela området för att ta bort smuts och skräp.
2

Häll en klick ättika på en annan ren trasa och gnugga ner ytan. Syran i vinäger kommer hjälpa till att få den matt och gunk bort krom. Arbete i en cirkelrörelse precis som tvål och vatten applicerades. Upp en liten bit aluminiumfolie
3

crumple och doppa den i lite ättika. Skrubba över de rostiga och oxiderade områden på krom och doppa folien tillbaka in i vinäger väldigt ofta. Tryck inte för hårt eller folien kan skada krom.
4

Pensla ytan med ett fint stålull och ta bort mer rost som återstår. Häll rengöringsmedel i en hink och doppa en tandborste i dammsugaren. Torka de oxiderade områden med en tandborste. Borsta bort allt återstående rost. Tryck bestämt nedåt på tandborsten.
5

Rengör hela området med vatten. Fukta en ren trasa och torka av ytan av krom i en cirkelrörelse för att avlägsna eventuella tvål och andra rester som fortfarande återstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75526.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.