Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Tryck Lager

Lager finns i alla former och storlekar. Med-pressverktyg komma på samma sätt i olika former och storlekar beroende på jobbet till hands. Vissa lager kräver en stor hydraulisk press, som normalt inte är tillgängliga för gör-det-själv-mekanik. Andra lagret trycka jobb kräver inget mer än en C-clamp och två uttag. Den perfekta (och säkraste) sättet för en "skugga träd" mekaniker att trycka lagren är med en handdriven bärande press. Saker du behöver
Handmanövrerad bearing press
Visa fler instruktioner
Pressing Lager Out
1

Skruva stålet gängstång i huvudhandtaget av lagret pressen.
2

Slip en kvinnlig adapterhuven över stålet gängade stången, vilket säkerställer att botten av koppen är riktad mot handtaget av lagret pressen.
3 < p> Skjut rätt storlek manliga utsugsadapter genom innerbanan på lagret.
4

Skjut den andra änden av den gängade stången genom hålet i mitten av den manliga adaptern. Skruva den andra handtag av lagret tryck på thethreaded stången.
5

Snurra huvudhandtaget medurs ner den gängade stången tills alla cuper och adaptrar åt. Inspektera enheten för att säkerställa att den kvinnliga koppen i jämnhöjd med ramen eller nav där lagret är beläget.
6

Vind huvudhandtaget medsols, vilket gör att hane adapter för att trycka in lagret i den kvinnliga adaptern cup.
7

bort pressen genom att snurra huvudhandtaget på moturs lagret tryck tills den skruvas loss från den gängade stången och demontering av delar av pressen.
Genom att trycka en Bearing i
8

Thread stålet gängstång i huvudhandtaget av lagret pressen.
9

Slip rätt adapter storlek hane över stålet gängstång, säkerställa att större del av hanadapter sitter mot huvudhandtaget. Sätt in den lilla del av den manliga adaptern genom den inre lagerbanan hos lagret. Passa in lagret med hålet i ramen eller hubb. Slip en kvinnlig adaptern över den andra änden av den gängade stången, vilket säkerställer att adaptern är större än diametern av hål för lagret. Skruva in den gängade stången i det andra handtaget av lagret pressen.
10

Snurra huvudhandtaget medurs ner den gängade stången tills alla adaptrar är åtdragna. Inspektera enheten för att säkerställa att lagret korrekt linje med hålet i ramen eller hubben. Håll lindning huvudhandtaget medurs, så att den hane adapter att trycka på den yttre lagerbanan av lagret, sätta lagret i hålet.
11

bort pressen genom att snurra huvudhandtaget på lagret Tryck moturs, tills den skruvas loss från den gängade stången och demontering resten av pressen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75553.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.