Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vilken typ av olja Har en 2000 John Deere 650 Användning?

Ta väl hand om din traktorns motor är viktigt att upprätthålla en fungerande motor som kommer att pågå och har några komplikationer. Den 200 John Deere T280 har en Yanmar T280 motor och kräver att du använder vissa typer av olja. Olja för din traktor är en sak du inte vill snåla på, eftersom de bättre kvalitetsmärken är bättre för din motor, smörj bättre än de billigare och håller längre. John Deer 650 Motor

John Deere 650 distribueras av John Deere och tillverkade av Yanmar i Japan med en Yanmar T280 motor. Den Yanmar T280 Motorn är en 2-cylindrig dieselmotor med vätskekylning. Denna modell har 2600 rpm med 12 starter volt. Den finns i 4x2 eller 4x4, manuell eller servostyrning.
Dieselmotor vård

Dieselmotorer behöver olika vård än bensinmotorer. Dieselmotorer generellt skapa större inre tryck och värme, därför olja används mer i dieselmotorer för kylning av motorn än med bensin. De är också mer mottagliga för motorproblem orsakade av dålig smörjning och smuts. Felaktig olja användning och skötsel kan vara skadligt för din traktor och orsaka allvarliga motorskador, överhettning och termisk distorsion.
Oljetyper
p Det finns flera oljetyper , och inom dessa typer finns olika klassificeringar. De två vanligaste typerna är avsedda för diesel (kompressionständning) och bensinmotorer (gnista motorer). Varje typ har en API (American Petroleum Institute) betyg. Betygen kommer att innebära den typ av olja och klass. Den första bokstaven representerar typ "C" för diesel-motorer med kompressionständning och "S" för bensinmotorer gnista. Den andra bokstaven representerar klassen eller klass. Addera Vilken olja för din traktor

att underhålla och sköta om din Yanmar dieselmotor, rekommenderas det att du använder en olja med en klassificering av CE, CF, CG eller högre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75560.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.