Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en IGN Lock

tändningslås cylindrar finns i olika stilar. De två vanligaste är den kompletta enheter och enkel mekanism. Den kompletta enheter består av tumlaren, tändningslåset och ledningar. Vissa modeller kan ha ytterligare komponenter. Den enkel mekanism är oftast bara tumlaren montering. Antingen man bör komma med en uppsättning nycklar. Kom ihåg att hålla din gamla nyckel för att öppna dörrarna. Mycket få modeller kan justeras för att passa din aktuella nyckeln. Saker du behöver
Handverktyg
Multimeter
Miniatyr skruvmejsel som
Plocka in
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet. Tillåt minst 30 minuter för att passera (kontrollera dina fordon särskilda specifikationer), detta gör att krockkudden kondensatorn att rinna. Om det här steget hoppas över, kan krockkudden distribuera.
2

bort förarsidan lägre kick panel. Inspektera alla ledningar som kommer från rattstången. Stör ej eller ur några kablar inlindade i gula eller gula kontakter --- dessa är för krockkudden. Om några hack, avbrott eller brännskador förekommer reparera dem innan du fortsätter.
3

Ta bort de övre och nedre paneler av rattstången. Leta cylindern tändningslåset, bör det placeras på högra sidan av pelaren. Vissa modeller kräver att du sätter i nyckeln för borttagning. Om det är en enkel tumlaren bör hållas på plats av ett hållarklämman, tabbar eller en klämma. Med hjälp av en hacka, ta bort klämman eller tryck på flikarna. Tumlaren ska glida ur sin pipa.
4

Hitta bultarna som fäster aggregatet till kolonnen och ta bort dem, om det är en komplett enhet. Koppla den elektriska kontakten och byt.
5

Route alla kablar så att de inte kommer att ses från utsidan eller ha skadats av panelerna. Avsluta alla inre arbete innan du ansluter batteriet. Om några problem uppstår använder multimeter för att söka efter spänningsfall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75584.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.