Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man håller den framför min lastbil hänger ned med en snöplog på

För år standard pickup lastbilar har omvandlats till snöplogar för personligt och kommersiellt snöröjning. Vikten av plogen kan orsaka den främre änden av en plog lastbil sag. Detta inte bara ser illa ut, men kan orsaka farliga körförhållanden och skador på fordonets fjädringskomponenter. Uppgradering av framvagnen kommer att spara pengar genom att minska framtida kostsamma reparationer. Saker du behöver
Suspension kit
sandsäckar
Luftkompressor
Visa fler instruktioner
1

Välj ett nytt ideal suspension kit för användning av fordonet . Om bilen körs i icke-vintermånaderna, välj en luftfylld upphängningssystem, vilket kommer att tillåta luft att läggas till och tas bort beroende på säsong. Denna typ av upphängning är oftast bättre på att hantera ökad tyngd samtidigt som den ger en bekväm åktur året runt.
2

Lägg vikt på baksidan av lastbilen med sandsäckar. Den bakre vikt inte bara hjälper till att utjämna lastbilen, utan också ger extra dragkraft.
3

Installera den nya främre kit end fjädring följa de medföljande instruktionerna eller rådgöra med en bilreparationer anläggning.

4

Fäst plogen till lastbilen.
5

Fyll upphängningssystem med luft, med hjälp av en kompressor tills trucken är nivån.
6 < p> Släpp lufttrycket från fjädringssystem när plogen avlägsnas från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75599.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.