Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en BernzOmatic OX0225 Gas Torch

Den BernzOmatic 0X2550 är en kombination skärning, svetsning och lödning fackla. Även om det är som faktureras en skärbrännare, är det inte en ficklampa som man skulle använda för att skära 3/8-inch stålplåt. Det är mycket väl lämpad för att skära ut små fästen, men det är om omfattningen av dess skärande kapacitet. Det är också väl lämpat för svetsning och lödning. Instruktioner
1

Skruva syrgasflaskan på brännarens syrgasventilen. Syret ventilen är den längre av de två mässing anslutningar, och den har en svart plast knopp på toppen. Skruva säkerhetspolicyn gasflaska på kortare mässing kontakt med den svarta plast ratten på sidan. Ställ flaskorna på tråd stativ ingår i satsen.
2

rensa ledningarna. Öppna syre ventilen tills rent syre kommer ut i slutet av brännaren trollstav. Stäng syre ventilen. Öppna gasventilen tills du känna lukten av säkerhetspolicyn gas. Stäng ventilen. Rensning linjerna säkerställer att det inte finns något syre i gasledningen, och ingen gas i syre linje.
3

Öppna MAPP gas ventilen genom att vrida den svarta plast ratten på sidan av mässing cylinder anslutningen moturs en åttondels varv.
4

antända gasen i slutet av brännaren trollspö genom att hålla kopp gnistan ljusare över änden av staven och klämma den fjäderbelastade handtag av den gnista tändare för att skapa en gnista som antänder gasen. Öppna gasventilen tills lågan slutar röka. Öppna ventilen på syretanken kontakten tills lågan förlorar sin fjäder runt den inre kärnan av flamman.
5

den avsedda uppgiften. Stäng syre ventilen. Stäng MAPP gas ventilen. Skruva både syre och MAPP gas cylinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75614.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.