Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Roller Lifters

Motorer är utrustade med en av två typer av kameror och lyftar. En standard cam använder en cylindrisk lyftare som är platt på slutet. De glider in i lyftaren hålet och arbeta oberoende av andra lyftare. Å andra sidan, rullager kammar, som används i högpresterande motorer, använd rulle lyftar i par, förbundna med en slips. Medan en vanlig lyftare roterar i hålet, är roller kammar hålls på plats av en slips bar eftersom om de roterar rullen på undersidan av lyftaren inte skulle stanna i kontakt med kammen, vilket orsakar katastrofala motorproblem. Den enda skillnaden i att ta bort konventionella lyftar och lyftar rullager är rullen lyftare kommer ut parvis. Saker du behöver
Toolkit som innehåller olika skiftnycklar, tänger och skruvmejslar
Visa mer Instruktioner
1

Koppla alla förgasaren kopplingar elledningar och slangar vakuum från insugningsröret. Lossa och ta bort skruvarna som förbinder insugningsröret till topplock, använder några skiftnycklar behövs för jobbet från en verktygslåda. Ta bort insugningsröret från motorn.
2

Lossa och ta bort skruvarna som håller ventilkåpan på topplocket. Ta bort ventilkåpan. Om ventilkåpan verkar ha fastnat på topplocket, knacka lätt på den med en kulhammare från verktygslådan. Addera 3

Lossa muttrarna vipparm, men ta inte bort dem. Lossa dem bara tillräckligt för att vända dem tillräckligt långt i sidled för att ta bort de stötstänger. Ta tryckstängerna.
4

tag i dragstången som förbinder luftintaget och lyftar, och dra upp den i samma vinkel som lyftarna fungerar att ta bort lyftarna.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75624.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.