Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur till Stopp ånglås i en Camaro

Även ånglås är nästan obefintliga i dag är vissa äldre Camaros fortfarande plågas av problemet. Ånglås uppstår när bränslet i ledningarna metallbränsle mellan bränsletanken och bränslepumpen förångas och en motormonterade bränslepump drar ångan in i pumpen orsakar det att förlora sin prime. Med inget färskt bränsle som pumpas till förgasaren, tömmer float bowl ut och dödar motorn. Vissa äldre modell Camaros var kända för detta eftersom lufttemperaturen under huven var så hög på grund av fordonets konstruktion. Saker du behöver
Foam vattenlinjen isolerande slangen
3/8-tums enhet, 1/2-tums socket
6-tums förlängning
3/8-tums enhet spärrnyckel
Fuel pump värmesköld
Visa fler instruktioner
1

lokalisera linjerna metall bränsle under huven. Se till att inga ändringar har gjorts till de linjer som ger dem nära utblåsningsgrenrören. Omdirigera rader bort från värmekällor.
2

Wrap metall linjer med skum vattenlinjen isolerande slangen. Den tilläggsisolering kommer hålla linjerna från överhettning.
3

Lossa och ta bort de två nedersta skruvarna bränslepumpen med en tre-åttondelar-tums enhet, monterat en halv-tums uttag på en 6-tums förlängning, kopplad till en tre-åttondels-tums enhet spärrnyckel.
4

Sätt de två bultarna genom monteringshålen av en bränslepump värmesköld. Skjut bultarna tillbaka genom vattenpumpen fästet och trä dem tillbaka in i motorblocket tills de är täta. Säkerställ att värmeskölden är belägen mellan avgasgrenröret och bränslepumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75627.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.