Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Överliggare på en Xterra

En Nissan Xterra s takräcke levereras som standard med två tvärstag, som är 6 tum breda hängslen som ansluter till grindarna på toppen av SUV. De metall spröjsar används för att hålla bagage, friluftsutrustning och andra objekt på taket. Detta hjälper till att frigöra utrymme upp last i bilen. Installera tvärbalkarna tar väldigt lite tid. Nissan ger Torx skruvmejsel behövs för att installera eller justera baren. Saker du behöver
T-30 Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa klämmorna på tvärbalkarna. Hitta den T-30 Torx skruvmejsel från Nissan. Det ligger under mattan i bagageutrymmet på Xterra med de övriga verktyg däck borttagning. Lossa bulten på toppen av åtminstone en sida av ribban. Det frigör undersidan av C-klämman som håller stången till sänggrind. Lossa tills botten av klämman har sjunkit tillräckligt för att vridas inåt.
2

Med botten av klämman inlämnade, ställa ribban mellan grindarna. Den övre fasta delen av c-klämman på ribban ska vila hållet på grindarna.
3

Vrid lossade nedre delen av ribban klämman utåt tills den är direkt under grinden.

4

Var säker på ribban är vinkelrät mot grindarna. Justera baren för att passa storleken på lasten du ska säkra på taket. Använda torxmejsel, dra åt skruvarna ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75634.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.