Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Infinity Q45 reparationsprocedurer

Den Infiniti Q45 är en japansk-producerade bak-hjulsdrivna bil. För att garantera operatörens säkerhet och maximera livslängden på en bil, bör alla större reparationer skall utföras av en behörig fackman. Instruktionsboken för Infiniti Q45 innehåller flera sektioner med information om när reparationer ska utföras av servicetekniker. Till exempel bör samtidigt punkterade däck kan behandlas av bilen operatören, problem med Infiniti Q45 komplexa airbagen systemet hanteras av en behörig fackman. Infiniti Q45

Som av Juli 2011, var den sista modellen av Infiniti Q45 släpptes 2006. Det har tuning fast fjädring, en 4,5-liters V8-motor, automatisk växellåda, 340 hästkrafter och 333 pund fötter vridmoment. 2006 års modell presenterade aktiva bakre styrningen (som övervakade fordonets hastighet och styrning), 19-tums aluminiumfälgar, en transmission med nedväxling REV-matchning och en lane departure warning systemet.
Varningslampor

I många fall, berättar Infiniti Q45 förare när vissa funktioner på bilen behöver repareras genom användning av varningsblinkers. Medan vissa varningslampor, såsom låg bränsleförbrukning varningslampa och lågt däcktryck varningslampa, tyda på problem som kan åtgärdas av föraren, andra varningslampor indikerar problem som måste åtgärdas av behörig fackman. Dessa inkluderar en plats ljus bälte varning, en airbag varningslampa, en transmission varningslampa, en paus varningslampa, en batteriladdning varningslampa och en motor oljetryck, bland andra. Om någon av dessa lampor tänds, ta bilen till en mekaniker med den kunskap som krävs.
Vindskydd

Vindskydd kan skadas i en rad olika omständigheter , såsom en kollision, en akt av vandalism eller sten som kastas upp av andra bilar på vägen. En sprucken vindruta är en stor säkerhetsrisk och måste omedelbart bytas av en kvalificerad professionell. Förutom hotet från glassplitter, kan en sprucken vindruta påverkar också utbyggnaden av kompletterande krockkuddar.
Krockkuddar

Infiniti Q45 bruksanvisning innehåller en speciell avsnittet om reparation förfaranden i samband med sin airbag-system. Om airbag varningslampan tänds, kan systemet antingen måste repareras eller bytas ut. På grund av komplexiteten i systemet, bör airbagsystemet endast kontrolleras av en certifierad mekaniker. När som helst det finns skador på framsidan eller sidan av fordonet, ska airbagsystemet kontrolleras. Varje gång en airbag har blåsts upp, ska airbagsystemet bytas. Vid arbete under huven eller inne i fordonet, ska tändningen stå i läge "LÅST".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75643.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.