Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Komponenter för en automatisk kväv

En automatisk choke kan placeras på förgasaren av en motor, eller den kan placeras på kort avstånd från förgasaren och kallas en "frånskild" eller "remote choke." Choken är viktigt i driften av en bensinmotor eftersom den begränsar flödet av luft som passerar in i en motor när motorn är kall, det kan kämpa för att börja med mindre bensin rinner in i motorn. Automatchoke

automatchoke är en viktig del av en bensinmotor, som arbetar i tandem med förgasaren för att begränsa och öka flödet av luft som strömmar in i motorn. Den automatiska choke kan kortfattat beskrivas som en ventil som stänger för att begränsa flödet av luft när motorn är kall. När motorn värms upp, öppnas den automatiska choken långsamt ventilen för att tillåta mer luft att strömma in i motorn och minska mängden bensin som passerar in i motorn. Den chokesystem av en motor, som den som för en bil, redovisas som en del av överföringssystemet.
Coil

Generellt automatiska drosslar använda en bimetall spolen för att driva chokesystem plattan ventil för att öka och minska mängden luft som passerar in i en motor. Den bimetall spolen roterar när det är kallt att stänga choken plattan och stoppa passagen av luft som kan blandas med bensin, detta är att tillåta en större mängd bensin att komma fram i motorn som behövs då motorn är kall. När motorn värms upp, ett vakuum former som drar bimetall spolen tillbaka från choken släppa trycket och tillåta mer luft att blandas med bensin i motorn.
Typer

Även den automatiska choken fungerar på ungefär samma sätt i integrerade och frånskild system är fjärr automatiska choken inrymt i motorns insugningsrör i stället kopplad till förgasaren. Remote automatiska drosslar använder en separat choke pull off system, medan integrerade system använder en liten vakuumsystem kopplad till gasreglaget för att driva en kolv för att öppna den automatiska choken.
Rods
< p> Vid reparation automatchoke system felaktig tjocklek förgasare som används kan resultera i problem med stavarna används för att öppna och stänga en frånskild systemet antingen inte helt stänga eller öppna choke systemet. När det automatiska choke systemet inte fungerar korrekt, såsom vakuum passagen används av integrerade system som igen kan chokesystem Låt inte motorn att starta eller fungera effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75652.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.