Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en V-Rod luftfilter

Mest Harley-Davidsons drivs av tekniskt primitiva motorer. Kritikerna kallar dem "de-engineered." Den grundläggande karaktären av maskinerna är en del av deras charm för en åldrande kundbas. Den V-Rod är Harley moderna motorcykel avsedd att tilltala både yngre och traditionella kunder. Den V-Rod var avsedd att se mer traditionell än den faktiskt är, så Harley konstruerade sin "air box" för att se ut som en bensintank. Äldre cyklister antar ofta det är bensintanken. Luftfiltret är inuti denna luft box, när du förstår vad du ska öppna och hur bör byta detta filter tar mindre än fem minuter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stå på höger sida av motorcykeln och lyfter upp den högra sidan av stolen. Efter ett lätt ryck, kommer sitsen svänga upp.
2

Vrid låsringen på baksidan av den yttre luft lock 1/4 varv moturs. Den yttre luften lock är gjord för att se ut som en vanlig Harley gastank. Lyft den yttre luften rutan täcka av cykeln och ställ den åt sidan.
3

Koppla insugsluftens temperatur på baksidan av den inre luften lock genom att dra de två halvorna av kontaktdonet isär. Sensorn syns tydligt på senaste V-Rods. Tidiga V-Rods ligger denna sensor på motorn, och om det är det, behöver du inte koppla bort det.
4

Lossa de åtta som fäster ovanpå inre luft box, med en vanlig skruvmejsel. Det finns ett klipp på framsidan av boxen, en i ryggen och tre på vardera sidan av den inre luften rutan.
5

Skruva av vingmuttern som håller luftfiltret på plats. Ta bort det gamla filtret genom att dra upp, och antingen installera om den ursprungliga efter service eller installera ett nytt filter. Släpp nya eller servas tillbaka filtret på monteringsniten och dra åt vingmuttern.
6

skruva fast den inre luften rutan överst till monteringsklämmorna. Återanslut sensorn lufttemperatur.
7

Skjut den yttre luften lock på plats igen. Skjut ner sitsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75657.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.