Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en Razor Go Kart

The Razor varumärket är allmänt känt för sina skotrar, men företaget också tillverkar små elektriska go kart. Om du har problem med din Razor go kart, finns det flera saker du kan göra som skulle hjälpa den att fungera ordentligt igen. Felsökning batteriet, kontakt för laddning och vikt kapacitet bör avhjälpa de flesta problemen. Du behöver inte vara en Razor tekniker för att garantera din go kart stanna i gott skick, det är möjligt att checka ut eventuella problem med lite krångel och minimal kunskap av go kart själv. Saker du behöver
Batteriladdare
kanalen låser
Visa fler instruktioner
1

Ladda batteriet på go kart för totalt 12 timmar. Om du inte laddar batteriet i 12 timmar, kommer batteriet att dö i förtid. Om du laddar batteriet för första gången, ladda det under 18 timmar. Ladda upp batteriet, om du inte får ström till din go kart.
2

Kontrollera anslutningen på laddaren. Kör händerna upp och ner laddningskabeln. Kontrollera att det inte finns några frays eller avbrott i ledningar. Om det finns frays eller avbrott i ledningar, kommer batteriet inte att kunna ladda. Detta kan också orsaka en elektrisk brand. Ersätt adaptern om problem upptäcks.
3

Följ batteriterminalerna kablar till motorn. Om batteriterminalstorlekar kablarna är inte täta på batteriet, kommer motorn inte att kunna få makt. Använd ett par kanal lås för att dra åt anslutningen.
4

Kör go kart på plana ytor. Den go kart är inte byggd för att köra off-road och du kommer inte att uppnå maximal hastighet om du tar det off-road. I go kart har förmågan att nå 12 miles per timme, men bara om det är kört på plana ytor.
5

Kontrollera totalvikten du laddar in i go kart. Razor gå kart kan bara försörja 140 pounds så om du har mer än 140 pounds i go kart, kommer du inte att kunna nå maximal hastighet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75662.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.