Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Varför använda en Chain Auto Repair?

När rutinunderhåll behövs eller när bilen problem uppstår, tre huvudalternativ finns tillgängliga. Bilen kan tas till återförsäljare, en automatisk reparation kedjan butik eller en oberoende verkstad. Bilverkstäder affärskedjorna erbjuder vissa fördelar jämfört med de andra två alternativen. Minskad kostnad

Auto affärskedjorna i allmänhet erbjuda lägre priser för rutinmässigt underhåll, såsom oljebyten, förklarade AutoMD president Shane Evangelist. Bilverkstäder kedjor erbjuder ofta specialerbjudanden eller kampanjer för byte av olja och andra grundläggande tjänster. Eftersom en bilverkstäder kedjan har mindre overhead och lägre arbetskraftskostnader prissättning, kan det råd att erbjuda lägre priser till sina kunder. Dessutom använder en automatisk reparation kedja generellt eftermarknaden högkvalitativa bildelar istället för delar återförsäljare fabriken. Bilverkstäder kedjorna ofta publicerar kuponger i flygblad eller över Internet som erbjuder ytterligare rabatter.
Rykte


eftersom de har ett rykte att upprätthålla, auto affärskedjorna strävar efter att ge kvalitet på det första besöket. Enligt en bilverkstäder kedja, Cottman Transmission & Total Care finns många auto kedja anläggningar registrerade hos BBB (Better Business Bureau) och många tekniker är listade med AAA-godkända bilverkstäder listan. Som återförsäljare, de flesta bilverkstäder kedjor hedra utökade garantier på fordon.
Various Locations

Eftersom en bilverkstäder kedjan har butiker på flera områden, reparation historia av fordonet kommer att sparas i kedjan datorsystem. Det är bekvämt för kunder som har flyttat till en ny plats eller för dem som av någon anledning behöver deras fordon fasta medan bortrest. Dessutom, eftersom ett antal butiker ingår i bilverkstäder kedjan, kan fler företagets resurser delas för fastställande av bil problem.
Kunniga tekniker

Som många kedjor specialisera Inom vissa delar av bilverkstäder, deras tekniker få erfarenhet och effektivitet i dessa särskilda områden. Till skillnad från en återförsäljare, de har kunskap om många olika typer av bilar, inte bara ett märke eller modell. Det är så, kan de erbjuda service för alla de bilar som familjen äger. Återförsäljarna måste också fokusera på att sälja bilar, men bilverkstäder kedjor uteslutande att utföra auto reparation och underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75666.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.