Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Rotary Buff din bil

En roterande makt buffert är en utmärkt metod för polering repor ur bilen, men det kommer med några risker. Felaktig användning av en buffert kan leda till permanent lackskador, så det är viktigt att se till att du är bekant med processen innan du testa lyckan på din nya resa. Rotary polering är relativt enkel i teorin, men kräver lite övning för perfekt. När du är bekväm med mekaniken i att använda en effekt buffert för att polera din bil, kommer du att kunna göra korrigeringar till små färg problem med lätthet. Saker du behöver
cirkulär variabel hastighet polermaskin (Rotary Buffer) katalog Foam skära pad
Foam polerplatta
2500 grit våt sand papper
Gummi slipkloss
Rubbing
polerplatta glasyr
diskmedel
2 Skopor
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen ordentligt med en mild diskmedel. Det är viktigt att du börjar med en ren arbetsyta. En snabb skvätt diskmedel i en 5 liters hink är oftast tillräckligt för att få en fin, diskmedel mix.
2

Place sandpapper i en hink med vatten och låt det dra i minst en timme. Addera 3

Linda våtslippapper runt slipkloss och börja slipa rätt område på din bil. Sand varje panel i samma riktning vinden skulle resa över den. Håll slipning ytan så våt som du kan.
4

Fortsätt slipa tills det område du arbetar på är fylld med ännu, matt färg. Vid denna punkt, har du tagit bort framgångsrikt klarlack och ytterligare slipning kommer att börja skada själva lack. Tvätta slipade området igen och låt den torka innan du fortsätter på poleringsprocessen
5

.
6

Tillsätt gnugga föreningen i repor omger slipade området och köra roterande buffert över ytan på ca 1400 rpm med fastsatt skärande pad. Lämna inte bufferten på något område längre än ett par sekunder, och arbeta bufferten över slipas hela ytan tills de sammansatta torkar och börjar flagna. Ställ in varvtal på inställningar ratten på variabel hastighet roterande buffert.
7

Tvätta slipade området igen och undersöka den för repor. Om du lyckats ta bort repor runt slipade området, kan du gå vidare. Om inte, kommer du att behöva mer gnugga förening och en annan bit av polering.
8

Ansök polerplatta glasyr till polerplatta och köra det över slipas hela ytan. Buff i motsatt riktning från det sätt på vilket du kratsade gnugga föreningen tills ytan når en hög, glänsande glans. Vid denna punkt, kan du fortsätta att arbeta för att polera ut kvarvarande repor med polerplatta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75686.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.