Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar en Horton Clutch Fan

Alla bilmotorer använder en fläkt för att hålla motorn sval under drift. Om du har problem med din motor överhettas, kan det bero på att Horton kopplingen fläkten installerad i bilen. När fläkten inte fungerar, överhettas motorn och stängs av. Eftersom detta skulle kunna hända under drift, kan justera Horton kopplingen fan hålla det fäst vid Serpentine belt på din motor. Du behöver inte vara en bilmekaniker för att justera kopplingen fan. Du kan göra det själv med lite krångel. Saker du behöver
uttag
Serpentine belt verktyg
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil på en plan yta och dra i nödbromsen. Pop huven, så att du får tillgång till motorn.
2

Använd en hylsa för att ta bort den övre fläktkåpa från Horton kopplingen fan. Detta är den skyddande bit på toppen av fläkten.
3

Använd ett bälte verktyg för att avbryta Serpentine belt. Kontrollera att Serpentine belt är att ta kontakt med Horton kopplingen fan. Justera eller byt ut remmen om det behövs.
4

Använd en Hylsnyckelsats att lossa skruvarna som håller fast kopplingen fläkten till bilen. Justera fläkten så att du kan få en bra passform på Serpentine belt om det behövs.
5

Dra åt bultarna och placera den Serpentine belt till fläkten. Lossa bältet genom att ta bort bältet verktyget. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75688.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.