Hur man undviker att betala Dealer Freight & Avgifter Prep

Undvika återförsäljare-added frakt och avgifter prep kan göras genom att göra en del forskning innan de accepterar en försäljning. Det finns regler som begränsar mängden en återförsäljare kan ta betalt för återförsäljare vidareförädlade alternativ såsom frakt och prep. Kom ihåg att alla fordon inkluderar en destination avgift som är noterat på fönstret klistermärke. Denna avgift tas ut från tillverkaren till köparen och kan inte undvikas. Dock bör återförsäljaren tilläggstjänster fraktavgifter tillämpas för att överföra ett fordon från ett showroom till en annan undvikas. Instruktioner
1

Forskning fabriken destination avgifter. Alla tillverkare tar ut en fast avgift för att transportera ett fordon ur tillverkningen till generalagenten. Denna avgift kommer att variera från bil till bil, och det är noterat på fönstret klistermärke. Du kan forskning destination avgifter på enskilda modeller genom att använda en webbplats som Edmunds.com. Återförsäljaravtalet måste betala destination avgift, och i sin tur skickar det denna avgift till dig.
2

Få flera specificerade prisuppgifter. Genom att använda Internet på dina nya fordon av val, kan du vara säker på att prisuppgifter är rättvisa. Använd en tjänst som Edmunds.com eller CarsDirect.com att komma i kontakt med lokala återförsäljare och specialiserade Internethandel chefer. Har prisuppgifter specificerade för att visa en out-the-door priset. Detta gör att du kan jämföra försäljningspriset, avgifter dokumentation, återförsäljare frakt och återförsäljare avgifter prep mellan återförsäljarna. En återförsäljare kan erbjuda ett lägre försäljningspris samtidigt lägga till onödiga kostnader återförsäljare prep. Alla fabrikstillverkade erforderliga prep aktiviteter ingår i bilens klistermärke pris.
3

Hitta den bästa övergripande citat. Om det behövs, förhandla med en återförsäljare för att få den lägsta cash försäljningspriset och ingen återförsäljare frakt eller avgifter prep. Detta kan ta tid, och du kanske måste ringa generalagenten eller besöka personligen att få den bästa möjliga.
4

Besök återförsäljaravtalet, och fullständig pappersarbete. Kontrollera att alla tillsatta avgifter specificeras på köparna ordning och att du samtycker till dem. Även om en återförsäljare frakt eller prep avgift är noterat på köparna beställning, behöver du inte betala den. Vissa återförsäljare kommer att ha dessa avgifter tryckta på alla former så att konsumenterna tror att dessa avgifter är legitima och icke-förhandlingsbara. Enkelt uttryckt, inte betala återförsäljare frakt eller avgifter prep såvida det återförsäljaravtal kan bevisa att företaget ådrar sig en betydande kostnad, som kan hända om ett fordon som transporteras hundratals eller tusentals miles från en återförsäljare till en annan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76551.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.