Hur ta reda på Skatteverket, titel och etiketter för en begagnad bil

Fordonsskatt skiljer sig mycket inte bara av staten, utan av bosatt län. Avgifter varierar enligt stat. Både avgifter och skatter skiljer sig om du får fordonet som en gåva eller som en överföring från en familjemedlem. Vissa stater siffra skatt baserad på fastighetsskatt, som North Carolina. Av denna anledning, måste du kontakta din avdelning av motorfordon för att fastställa korrekta avgifter. Instruktioner
Bestäm dina avgifter
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon (DMV). Fråga vad fordonet omsättningsskatt i ditt län och skriv numret ner. Fråga om din situation gäller för denna skatt - oavsett om detta fordon är en normal försäljning köp eller om det är en överföring från en familjemedlem, arv eller gåva. Den senare har sina egna regler som bestäms enbart av DMV.
2

Fråga din lokala DMV vad titeln och avgifter tag i ditt område. Berätta representant om du planerar att köpa privat, i vilket fall du måste göra alla dina transaktioner på DMV, eller om du planerar att överföra plattor eller få nya. Dina avgifter är desamma för en återförsäljare. Skriv alla avgifter ned.
3

Fråga din DMV eller återförsäljaren representant, om man köper från en återförsäljare, om ditt inbyte är avdragsgilla, om tillämpligt. Fråga om du betalar skatt på MSRP (tillverkarens föreslagna priset) innan incitament eller rabatter, eller efter, om du köper en helt ny bil. Notera all denna information för att göra din matte.
Figur Ditt pris
4

Börja med ditt försäljningspris för att räkna ut skatten. Om du köper en helt ny bil, subtrahera incitament eller rabatt om ditt tillstånd tillåter att fordonet skall beskattas på detta pris. Om inte, börja med MSRP eller förhandlade utropspris. Börja med försäljningspriset på bilen om den används.
5

Dra ditt inbyte belopp från start priset om du köper från en återförsäljare. Börja dina siffror från detta pris om du har ett inbyte situation -. Kan du inte beskattas på samma fordon två gånger, eftersom du betalat skatt på din ursprungliga bil
6

Multiplicera priset din beskattningsbara pris av räntan. Använd en miniräknare. Input utgångspriset och multiplicera det med hastigheten genom att antingen ange den procentsats om din räknare tillåter, eller som ett decimaltal. Konvertera andel i en decimal genom att mata in decimaltal följt av skattesats, som skulle vilja detta:. ".07" För sju procent, ".075" för 7,5-procent eller "0,0335" för 3,35 procent

7

Ta ditt resultat, vilket är det skattebeloppet, och lägga den till försäljningspriset. Dra några incitament eller rabatter för en ny bil om du bestämt att du beskattas på MSRP istället och lägga de avgifter du antecknade från DMV för din titel och taggar ..

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76629.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.