Hur man använder en Automotive Purchasing Agent för att köpa en ny bil

Många bilköpare krypa vid tanken på att förhandla med en säljare. Alltför ofta innebär timmar av fram och tillbaka som säljaren säger, "Låt mig fråga min chef" ännu en gång, och sedan återvänder med, "Nej, vi kan inte göra det." En bil inköp agent håller dig ur tryckkokaren genom att göra affär för dig. Du måste betala en avgift för tjänsten, så det är viktigt att arbeta med agenten effektivt. Instruktioner
1

Välj den bil du vill köpa, inklusive märke, modell, färg och alternativ. Gör detta genom att besöka återförsäljare för test-enheter, om du kan motstå sina säljinsatser. Annars hyr de modeller som du är mest intresserad. En hyrbil kan du prova fordonet under olika förhållanden utan påtryckningar. Du kommer då att kunna berätta ett ombud exakt vad du vill.
2

Leta flera potentiella inköpare. Många annonsera i Gula Sidorna, tidningar och bil-köpa publikationer, men en personlig remiss är bäst. Fråga vänner och arbetskamrater, och kolla online-forum på fordonsindustrin sajter som Edmunds.
3

Forskning fordonsindustrin inköp agenter på din lista. Kolla deras status med Better Business Bureau och se till att de har några licenser eller affärsdokument som krävs i ditt tillstånd och lokalt, Edmunds nyhetsredaktör Mike Hudson rekommenderar. Gör en kort lista över lagfarna agenter med goda BBB: betyg.
4

Ring fordonsindustrin inköp agenter i din lista och fråga hur mycket de tar betalt. Vissa tar ut en fast summa, medan andra förväntar sig en procentandel av det sparade beloppet, baserat på prislappen, enligt Better Business Bureau. Se till att de arbetar med flera återförsäljare och inte får någon ersättning från säljaren. En bra agent arbetar uteslutande för ditt intresse.
5

Välj en bil inköp agent och signera ett kontrakt som specificerar alla de viktiga punkterna i ditt avtal, inklusive avgiften. Kontrollera att formeln är tydlig om det är en procentsats av priset eller besparingar snarare än ett visst belopp. En legitim agent kommer inte invända mot ett skriftligt avtal eftersom det skyddar er båda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76635.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.