Vad är den genomsnittliga Markup på nya bilar i Amerika?

Många biltillverkare säljer bilar i Amerika, och prispåslaget varierar bland dem. Varje företag har olika påslag på sina fordon, och beloppet varierar beroende på märke och modell. Det kan också ändras från år till år. Du kan bestämma den nuvarande genomsnittliga pålägget på en viss bil med lättillgänglig information. Kostnad

Det första steget i att räkna ut ett fordons påslag är att hitta dess kostnad. Många webbplatser som Kelley Blue Book och Edmunds tillhandahålla denna information gratis. Du väljer helt enkelt en bil och lägga de relevanta alternativen. Webbplatsen kommer att visa dig både dealern kostnad och tillverkarens föreslagna priset. Skillnaden mellan dessa två siffror är basen pålägg.
Missuppfattningar

Många konsumenter tror fakturan kostnaden är den sanna återförsäljare kostnaden för en ny bil. Detta är en missuppfattning, eftersom det finns en annan viktig faktor. Ett belopp som kallas en holdback betalas till återförsäljaravtalet för varje bil de säljer, enligt Edmunds fordonsindustrin webbplats. Detta ger återförsäljaren en vinst belopp som inte är synlig för de flesta köpare. Den holdback är en procentsats av tillverkarens föreslagna priset. Det varierar beroende på tillverkare, men procenten är noterade på Edmunds hemsida. Vissa lyxmärken har inte holdbacks.
Överväganden

återförsäljare incitament kan också påverka en ny bils markup. Tillverkarna ger ofta incitament för återförsäljare att ta upp nya marginaler bilar vinst. Cars.com förklarar att de liknar konsumenternas rabatter. Handlaren får en viss summa pengar för vissa modeller. Men det håller pengarna istället för att passera det längs till köparen som en vanlig rabatt. Sporen ändras ofta. Till exempel kan de erbjudas under långsamma säsonger för att uppmuntra säljare att skjuta hårdare för försäljning. Du kan hitta aktuella incitament noterade på fordonsforskning webbplatser och använda denna kunskap när de förhandlar ett pris av ny bil.
Använd
p Det är bra att känna till uppräkningen på en ny bil om du planerar att köpa en. Det talar om hur mycket utrymme dealern har för förhandlingar. Det finns mer utrymme för att få ett lägre pris på en hög mark-up fordon. Dealern kan inte ge mycket mark när uppräkningen är låg eller det kommer att förneka sin vinst.
Varning

Vissa återförsäljare kan utmana dina siffror om du påstår känna en ny fordonets pålägg och försöker använda informationen för att göra en affär. Se till att dina siffror är korrekta innan du börjar handla genom att kontrollera dem på flera webbplatser. Skriv ut informationen och ta den med dig. Om du är säker på din information och säljare insisterar på att det är fel, be att få se fakturan. Lämna och arbeta med en annan återförsäljare om säljaren inte kommer att visa dig fakturan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76640.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.