Skillnader mellan hybridbilar och vanliga bilar

Med de stigande kostnaderna för bensin och ökad oro om miljön, många konsumenter överväger köp av en hybridbil. Om du är i marknaden för en ny bil bör du känna till skillnaderna mellan hybrider och regelbundna gasdrivna bilar. Operation

Hybrid använder två kraftkällor, en förbränningsmotor och en elmotor. Elektricitet startar bilen och befogenheter den på låg hastighet. Bilen växlar över till det bränsle motorn vid höga hastigheter. En vanlig bil använder en motor gas förbränning som enda strömkälla.
Kostnad

Du kan spendera mindre pengar när du köper en vanlig bil. År 2009, USA Today rapporterade att "många nya hybridbilar kostar ca $ 3000 mer än deras icke-hybrid motsvarighet."
Tillgänglighet

All gas- drivna fordon inte har en hybrid motsvarighet. Biltillverkarna har ännu inte införa en hybrid sportbil till marknaden.
Underhåll

Upprätthållandet av en hybrid kräver en specialutbildad mekaniker eftersom de elektriska komponenterna måste vara servad. Detta ibland gör är svårare att hitta någon att arbeta på en hybrid.
Miljö

Många konsumenter som är oroade över miljön föredrar hybridbilar över sin gas motsvarigheter, därför hybrider använder inte så många av våra naturresurser och släpper ut mindre utsläpp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105354.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.