Hur stoppar jag Däck blir stulen av en Kenworth?

Däck stöld är upp, enligt en ABC News rapport, som tjuvar hitta stjäla däcken vara enklare än att stjäla bilar. Och processen kan vara snabbt: när fordonet lyfts på en domkraft, kan däcken avlägsnas på några minuter. Men det finns några sätt att skydda din bil --- utan att spendera en förmögenhet. Prova en mängd olika metoder för att hålla dina fordonsdäck på sin rätta plats, och avskräcka eventuella blivande tjuvar. Instruktioner
1

Switch ut de vanliga Lugnuts på dina däck vid låsning Lugnuts, som använder en nyckel som är specifik för den lugnut. Detta förhindrar att en tjuv från att lätt ta bort däcken. Dessutom kan en tjuv inte använda ett "skeleton key", även i en viss tillverkares varumärke Lugnuts, för att avlägsna andra låsande Lugnuts.
2

Place hjulbultar, eller lås centercap, på alla fyra däcken Kenworth. Dessa lås utnyttjar också en nyckel för säkerhet, vilket bidrar till att avskräcka amatör tjuvar från att stjäla däcken. Tjuvar med mer erfarenhet kanske vet hur man tar sig runt låset, men kommer inte att kunna göra det snabbt --- en extra avskräckande.
3

Använd samma avskräckande tröttna stöld som du skulle för bilstölder. När det är möjligt, parkera i ett väl upplyst område --- undvika parkering på mörka gator eller parkeringsplatser. Park nära ett hus eller företag med massor av trafik, vilket gör platsen oattraktiv för tjuvar som inte vill synas. Om du är medveten om kameror i en parkeringsplats, lämna Kenworth i deras siktlinje, kameror kan hjälpa till fånga bestämda tjuvar
4

Ställ bilen larm, om den har någon, när du lämnar. det parkerade någonstans. När fordonet förflyttas under stöttning för att ta bort däcken, bör det gå ut, dra oönskad uppmärksamhet till tjuvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114570.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.