Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad Är AMG Sportpaket för Mercedes?

Som av 2010, erbjuder Mercedes-Benz AMG sportpaket på sin E-klass, S-klass, och CL-klass modeller, och förväntades att erbjuda en version av sportpaket på R-klass stadsjeepar också. E-Klass AMG Sportpaket

AMG sportpaket finns tillgängligt på alla E-klass design linjer och med alla E-klass motortyper. I paketet ingår sportig front och bakre mönster förkläde, samt sidokjolar. Polerat rostfritt stål slutrör är införlivade med bakre förkläde. I paketet ingår även 18-tums lättmetallfälgar, perforerade bromsskivor, och sänkte direktkontroll suspension. Interiör funktioner inkluderar läder sportstolar med dekorativa sömmar, AMG golvmattor och ratt, en svart innertak, och en läder skift kontroll.
S-klass och CL-Klass AMG Sportpaket

AMG sportpaket finns tillgängligt för S-klass och CL-klass Mercedes för första gången med 2010 års modell. Kroppen-styling innehåller ett svart hål på bakre förkläde och polerat rostfritt stål avgasröret trim. Lättmetall 19-tumshjul är standard med AMG-paketet, men 20-tums hjul finns också. Perforerade bromsskivor och silver-lackerade bromsok är standard. Interiör funktioner inkluderar trä trim, en trä och läder ratt, AMG golvmattor, och rostfria sportpedaler.
R-klass AMG Sportpaket

AMG sportpaket var inställt på att bli tillgängliga på R-klass för första gången med 2011 års modell, inklusive ett urval av 17-tums eller 190-tums hjul, rökt linser slutsignalen och nya nyanser inne i kabinen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136099.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.